HATAY / ANTAKYA - Hayrettin Özkan Ortaokulu

İLGİLİ GÖRSELLERE LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

meb_iys_dosyalar/31/01/888077/fotograf_galerisi_3120440.html

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli oyun ve gösteriler ile büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimiz ile katılımlarından dolay değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Mrt

Okulumuz Öğretmenleri Aylin KOCAMAN ve Mehmet Ali KÖK´ün okulumuz öğrencileri ile Antakya Şehitliğine Ziyaretleri.

Mrt

Okulumuzda Suriyeli Öğrencilerimize Yönelik Pictes Kapsamında Türkçe Öğrenme Kursu Düzenlenmektedir.

Şbt

2018/2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren artık yeni formlarımız giyilecektir.

Şbt

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantımız Okul Müdürümüz Ali ÖNAL başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal KARAHAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürürümüz Sayın Mesut ÇERKO´nun okulumuza nazik ziyaretleri.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü anma programımız, tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile 10 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecektir.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Seren DEDE rehberliğinde resim sergisi açılmıştır. Sergide öğrencilerimizin özveri ile hazırladıkları eserler büyük ilgi ile izlendi. Sergi açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN gerçekleştirmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Hatay genelinde yapılacak olan ortaokullar arasındaki bilgi yarışmasında okulumuzu temsil edecek üç asil ve üç yedekten oluşan öğrencilerimizi belirledik. Hepsine başarılar diliyoruz.

May

Öğrencilerimizden Yusuf BAYRAM, Ertuğrul ÇEKİÇ, Ece YÜREK´in katıldığı bölge bazında düzenlenen bilgi yarışmasında okulumuz üçüncü olmuştur. Gösterdikleri performanstan dolayı öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuz Hayırseverlerinden Merhum Hayrettin ÖZKAN Bey ve Merhum Güler ÖZKAN Hanımın Yeğeni Sayın Yaşar GENCER Beye Okulumuza Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz. Kendisi Ne Zaman İhtiyaç Duysak Hep Yanımızda Olmuştur. Zaman Zaman da Yapılan Çalışmaları Yerinde Takip Etmiştir.

May

Anneler Günü Münasebetiyle Tüm Öğretmen, Öğrenci ve Çalışan Personellerimizin Annelerinin Anneler Gününü Kutlar.

Annesi Hayatta Olanlara Sağlıklı, Huzurlu Ömürler Diler, Annesi Ebediyete Göç Edenlere Allah´tan Rahmet Dileriz.