HATAY / ANTAKYA - Hayrettin Özkan Ortaokulu

Okulumuz Bahçe Düzenleme Çalışması

Okul Bahçemizde Antakya Belediyesinin Katkılarıyla Bahçe Düzenleme Çalışması Yapılmıştır.

Daha önce kahvaltıda bir araya geldiğimiz Antakya Belediye Başkanımız İsmail KİMYECİ, bizlere okul bahçesinde bir takım düzenlemelere ihtiyaç duyulduğu aktarmış ve Yarıyıl tatilinde Antakya Belediyemiz tarafından okul bahçemize parke döşenip, Okul öncesi öğrencilerimiz için küçük bir park alanı oluşturulmuştur.

Katkılarından dolayı Antakya Belediye Başkanımız İsmail KİMYECİ´ye ve değerli Beediye Personellerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 26.02.2015 - Güncelleme: 08.11.2017 12:00 - Görüntülenme: 3570